Ett exempel på en VoF-infiltratör i Vänsterpartiet Mikael von Knorring

eller lobbyist för mobilindustrin, men det är ju samma sak.

Mikael von Knorring är med stor sannolikhet släkt med en annan Knorring,  Lars von Knorring, som i en arbetsgrupp för Socialstyrelsen är med och föreslår olika el- behandlingsformer vid psykisk ohälsa. Läs mer här

En VoF-vänster skriver om Vänsterpartiet och naturvetenskaplig forskning

Mikael von Knorring presenteras som författare, en bok har han skrivit. Någon högre akademisk utbildning tycks inte finnas. Den grundläggande naturvetenskapliga kunskaper tycks han sakna och än mindre medicinska kunskaper. Men trots att han enbart är en tyckare med åsikter, har vänsterpartiet låtit honom få stor plats inom partiet. Det är skrämmande att ett politisk parti , accepterar så låg kompetens i viktiga miljö- och hälsofrågor ger Mikael von Knorring en ledande position inom partiet där hans påstående tas för sanningar. Det känns definitivt inte bra inför framtiden att V inte eftersträvar och  ställer krav på grundläggande kunskaper i så viktiga frågor som miljö och hälsa.

Men man har märkt att kunskapen tycks bli allt lägre bland tjänstemän och politiker, då man anställer lågutbildade som saknar grundläggande naturvetenskapliga kunskaper i viktiga miljöfrågor eller rena tekniker som har samma låga naturvetenskapliga kunskaper. 

Dessa industrilobbyister är ett hot mot hälsan och vår livsmiljö samt naturmiljö. De lobbar för miljöförstöring, exploatering som skadar hälsan hos befolkningen i Sverige , men även globalt hos jordens befolkning. De är de nya folkmördarna, industrilobbyisterna.

Mikael von Knorring har en släkting som suttit i Socialstyrelsens arbetsgrupp och arbetat fram  Nationella riktlinjer för vård vid depression och ångestsyndrom – Stöd för styrning och ledning – Remissversion 2016, där man bland annat föreslår elchocker och andra behandlingar med elektromagnetisk strålning av hjärnan för att minska depression och ångest, och som fått mycket hård kritik som förlegad behandlingsmetod. http://www.socialstyrelsen.se/publikationer2016/2016-12-6

Att använda dessa skadliga redan förkastade behandlingsmetoder på unga människor är enbart för att spara pengar på alla de barn som skadas i hjärnan av strålningen från mobiltelefonen. Flertalet studier visar att mobilstrålningen stressar hjärnan. En hjärna som utsetts för långvarig stress ger depression och ångest vilket är vetenskapligt känt sedan länge. Stress leder även till fetma, vilket även syns i hela befolkningen då övervikten har ökat markant de senaste åren.

Annonser
Galleri | Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ett exempel på en VoF-infiltratör i Vänsterpartiet Mikael von Knorring

 1. Micke vK skriver:

  Hej och tack för länken! VoF har jag i och för sig aldrig varit medlem i eller haft särskilt mycket med att göra. Hittills har jag aldrig heller arbetat i teknikindustrin. Vänsterpartiet, däremot, har jag varit med i sedan 20 år tillbaka!

  Hoppas det går bra med granskandet. Förstod inte riktigt det där med klimatet bara – ser du klimatförändringarna som ett påhitt som syftar till att gynna teknikindustrin?

  Gilla

  • solveig12 skriver:

   Jag fann dig bland VoF på twitter och du framför samma åsikter som VoF och bara det är ju intressant, eftersom de flesta är moderater och nyliberaler i den föreningen. En vänsterpartist som har samma inskränkta och torftiga syn på världen som VoF, men det kanske inte finns några problem när man själv sitter tryggt med en deklarerad årsinkomst 313 488 kr. Du har åsikter men saknar kunskaper, trots det genomsyrar dina åsikter Vänsterpartiet och precis som andra bra partier har Vänsterpartiet nu upphört och ingår nu i denna teaterföreställning, som industrin totat ihop, där verkligheten tycks ha upphört.

   I verkligheten finns lågt räknat 45 miljoner människor i världen som skadats av den artificiella mikrovågsstrålningen som mobilindustrin sprider i vår livsmiljö, vilket är klassat som miljöfarlig verksamhet. Upplysningsvis är naturliga mikrovågor mycket svaga och ligger runt 5 pikowatt/kvadratmeter. Den artificiella mikrovågsstrålningen har ökat, lågt räknat, till 3 milliwatt/kvadratmeter i effekttäthet och strålar dygnet runt. Man nyttjar de absolut farligaste mikrovågorna runt 2,5 GHz som absorberas till 100 % i de inre organen enligt Försvarets radarskola 1958.

   Mikrovågor har en mycket effektiv penetrerande förmåga, samt har en antenneffekt på människan vilket är vetenskapligt bekräftat inom FOA, FOI, och SSI och ICNIRP. Påverkan är inte tillfälligt utan pågår hela tiden.

   Om du alls satt dig in i forskningen hade du sett att mycket av den forskning som SSM hänvisar till är tillrättalagd. Den senaste forskningen jag kollade på, grundar sig på att högintensivanvändare av mobiltelefoner påstods vara elöverkänsliga för att de blev lite varma i örat av mobilen. Det är alltså inte elöverkänsliga man provocerar i denna studie.

   Elöverkänsliga använder inte mobilen eller ytterst sällan. Elöverkänslighet handlar inte om att bli lite varm i örat, elöverkänslighet är svår fysisk smärta och andra obehag. Strålskadan är en erkänd funktionsnedsättning. Men jag önskar alla er som har lämnat verkligheten att ni själva blir elöverkänsliga och får känna hur det känns att både vara skyddslösa och totalt avskärmade från samhället, då de även rivit kopparledningen för fast telefon, samt att man blir torterade dygnet runt samt saknar alla mänskliga rättigheter som du och VoF anser är självklara.

   Har hjärnan upphört att fungerar är väl bästa kunskapen egen beprövad erfarenhet.

   Vad grundar du din tro på gällande klimatförändringarna?

   Liked by 1 person

   • Micke vK skriver:

    Själv tror jag att IPCC har rätt och att klimatförändringarna kräver en radikal samhälls- och teknikomställning. Det lät på din första kommentar som att du ser klimatförändringarna som ett hittepå av teknikindustrin?

    Gilla

 2. solveig12 skriver:

  Vad är det för mätdata som ligger till grund för klimatförändringarna?

  IPCC inom FN backar: ”De datormodeller som FN:s klimatpanel IPCC har använt för att förutsäga hur jordens temperatur kommer att utvecklas överdriver koldioxidens betydelse för klimatet och ger felaktiga prognoser. Det medger IPCC i ett utkast till en stor klimatrapport som ska publiceras i en serie delrapporter senare i år och under 2014”.

  ”.http://www.friatider.se/fns-klimatpanel-erkanner-vi-hade-fel-om-uppvarmningen

  Gilla

 3. solveig12 skriver:

  Jag har fortfarande inte fått svar vilken mätdata du hänvisar till som bevis på klimatförändringar. Jag är grön vänster oavsett vad jag hänvisade till gällande IPCC.

  Vänsterpartiet kommer att förlora många röster på dig. Jag har läst de olika partiernas svar på ERIS (Elöverkänsligas rätt i samhället) och VP framstår som det mest inhumana partiet värre än SD och det är väl på grund av dig.

  Gilla

 4. Ping: Dessa ständiga lögner som förbundsstyrelsen serverar sina medlemmar kolla här – – – | VÄNTELÄGE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s