Vänsterpartiet nu också toppstyrt av industrilobbyister precis som Miljöpartiet

http://www.dagensmedicin.se/blogg/mats-reimer/2016/04/24/v-kongressen-far-ta-stallning-till-chemtrails-och-elallergi/

Vänsterpartiet nu också toppstyrt av industrilobbyister precis som Miljöpartiet

Politiska beslut måste grunda sig på vetenskap och beprövad erfarenhet. V följer forskningen på området och om det finns anledning att ändra partiets hållning så kommer vi att föreslå detta”.

Partistyrelsen ser med stort allvar på de utsläpp som sker från flygtrafiken … ”Chemtrails” är däremot inget vetenskapligt begrepp. Det används av personer som sprider konspirationsteorier som går ut på att kondensstrimmorna efter jetflygplan i själva verket är kemikalier som sprids … för att kontrollera befolkningen mentalt. Det finns enligt partistyrelsen ingen grund för att sätta tilltro till detta”.

Mats Einarsson 2016-04-26 16:14:27 kommenterar på bloggen

Det var jag som lade sista handen vid motionsvaret, men givetvis står hela partistyrelsen bakom det. I övrigt tror jag att ytterligare kommentarer är överflödiga. Den som vill läsa alla motioner och motionssvar kan besöka http://www.vansterpartiet.se.

Ingemar Ljungqvist 2016-04-26 10:49:53 kommenterar på bloggen

Jag är författare både till motion A163 ovan och också A28 – och i att satserna kräver jag bara att partiet agerar för att ställa frågor. När sedan en del använder sig av ordet konspirationsteorier som exvis i motionssvaren – betyder det bara att argumenten tagit slut. Tyvärr gör också den anonyme svaren av motionerna detsamma Ex vis finns det ett mycket olyckligt svar till motion A28s tredje att sats. Där jag ställer krav på att man grundligt analyserar hur Rockefellers vision om en skolmedicin (Utarbetad 1901-1911) ligger bakom det vi har idag. Att kalla Rockefellers agerande att inordna medicinen i ett lönsamhetstänkande för ”en antisemitisk konspirationsteori” uppvisar ett historieförakt som påminner om Reagans och Trumps förenklade världsbild. När inte Vänsterpartiets styrelse nu vill dra lärdomar av medicinhistorien, så riskerar också de att hamna snett. Likadant om man hyllar Strålskyddsmyndighetens propåer om att skydda svenska skolbarn mot solen, genom att plantera träd på skolgården – samtidigt som Livsmedelsverket nu äntligen propagerar för mer D-vitamin. Hoppas på en bra debatt gör Ingemar Ljungqvist, chefredaktör för http://www.2000tv.se

Solveig Silverin:s kommentar och information går inte att lägga in:

Strålsäkerhetsmyndigheten skriver: ”Radiofrekvent strålning omfattar mikrovågor, radiovågor och lågfrekventa elektromagnetiska fält. Större delen av denna typ av strålning är skapad på konstgjord väg.”

Naturlig mikrovågsstrålning ligger som högst på 0,000 000 5 µW/m2 dagtid. Detta är alltså den högsta kontinuerliga stråldosen biologiskt liv är anpassad till. SSM:s mätningar 2013 visar flera miljarder högre mikrovågsstrålning i vår livsmiljö.

ICNIRP skriver bland annat: ” Irritation eller obehag som inte kan styrkas patologiskt , men som kan påverka det fysiska och psykiska välbefinnande hos en person vid en viss effekt, bör betraktas som en potentiell hälsorisk”. Här återfinns gruppen elöverkänsliga personer.

ICNIRP skriver vidare:” negativa konsekvenserna av mikrovågs- exponering kan variera över hela skalan från triviala till livshotande – ”
  https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s