Kent Johansson en EU-parlamentariker berättar om Sverige

Sverige är ett av de länder som trasslar till det för sig i onödan vad gäller påbyggnad av nationella regler, ofta skyller man bara ifrån sig och säger att ”detta har EU-bestämt”, när det i själva verket är här på den nationella nivån som reglerna kommit till.

Ja det är något som är konstigt med Sverige, vem styr här egentligen, det är  i alla fall inte några som vill Sveriges nation och deras befolkning väl och det är tydligen inte EU heller. Våra politiker ljuger oss rakt i ansiktet, tjänstemännen på myndigheterna ljuger oss rakt i ansiktet.

Vetenskap och Folkbildning  är industrilobbyister och lobbar för allt  som är dåligt för människors hälsa och naturmiljö, som mobilstrålning (mikrovågor som vi saknar biologiskt skydd mot), miljögiftsförorenade vacciner, (arsenik, kvicksilver tenn etc) läkemedel vilka ju också är ett gift, GMO ( som giftindustrin Monsanto står bakom). Denna grupp är emot ekologisk mat, alternativ medicin och människor som skadas av mikrovågsstrålningen.  I botten ligger propaganda som klimatförändringarna som är iscensatt med hjälp av mikrovågsstrålning, HAARP-stystemen och chemtrails, men också terroristpropagandan.

För miljöpartiet som skrev regleringsbrevet till Strålsäkerhetsmyndigheten var solen det största strålningsproblemet. Det är solstrålningen som vi är genetiskt anpassade till som är farlig, inte den artificiella mikrovågsstrålningen från basstationerna i vår närmiljö och livsmiljö, inte  den strålningen som knappt finns naturligt ånej. Det är solen, källan till allt liv som är farlig för oss.

En sådan total förvirring av verkligheten, hur kan de vara så okunniga i ett riksdagsparti? Och de är med att styra Sverige. De få politiker som har sin kritiska förmåga kvar blir mer eller mindre trakasserade av sina partikamrater, värst är det väl i Miljöpartiet och Vänsterpartiet?

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s