Försöker VoF stoppa mina bloggar?

Efter att VoF och Facebooksidan ”Chemtrails Snillen spekulerar” fått veta att jag lagt upp de personer  i denna blogg, som förföljer dem som dokumenterar spridning av aerosola miljögifter från flygplan, chemtrails, så har jag fått flera problem, med bloggen på Word Press. Men det som oroar mest, är att klickar man på Blogga med WordPress.com. så kan sidan inte hittas. Är det Chemtrails snille spekulerar som ligger bakom detta, så  bekräftar de, att de ingår i ett nätverk som försöker tyst opinionen, att de är anhängare till VoF.

Annonser
Det här inlägget postades i VoF. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Försöker VoF stoppa mina bloggar?

 1. Betald av smhi skriver:

  Det skulle ju kunna vara så enkelt att din länk är felaktig (vilket den är), men du väljer såklart de mest långsökta och vansinniga förklaringarna.

  Gilla

  • Solveig skriver:

   Varför skulle länken plötsligt vara felaktig? Så aggressiva som VoF är det inte långsökt och det hände nu, när orgonitsnillana blev presenterade i denna blogg efter ni trakasserat mig och andra under lång tid.

   Gilla

   • Betald av smhi skriver:

    Därför att den är det.
    En fungerande länk kan helt enkelt inte se ut så som den du lagt in.
    Med din vetenskapliga bakgrund så kommer du säkert fram till det rätt snart om du läser på standarden RFC5988 ”Web linking” från Internet Engineering Task Force.

    Gilla

 2. https://https//wordpress.com//?ref=footer_blog Så ser din felaktiga adress ut prova med den här om du vill länka till din blogg. https://solveigsblogghotell.wordpress.com
  Tack för att jag får ligga överst på din lista

  Gilla

  • Solveig skriver:

   Varför ändras adressen av sig själv? Som jag skrev här under, är adressen bokmärkt. Jag hade jag gärna velat ha svar på hur den kan ändras av sig själv. I vilket fall är det fixat fick hjälp med det i en WordPress grupp.

   Gilla

 3. Solveig skriver:

  Jag lägger inte in länken, den ligger i mitt bokmärke och har gjort det i flera år. Sidan kommer alltså upp automatiskt när jag klickar på bokmärket, så någon/något måste ha ändrat länken. Är länken fortfarande felaktig?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s