De Nyliberala högerextremisterna

Sekten Vetenskap och Folkbildning VoF är en mystisk blandras mellan Nyliberalism och nazism/fascism. En sannerligen misslyckad bastard med allvarliga  och handikappande mentala störningar/skador i det Limbiska systemet.

Nyliberalism är motståndare till statliga ingripanden i ekonomin, där man i stället förespråkar lägre skatter och färre statliga regleringar. Dessa idéer företräddes politiskt i USA av president Ronald Reagan och i Storbritannien av premiärminister Margaret Thatcher. Ur nyliberalismens syn på individuella rättigheter härleder man den ekonomiska liberalismen, med försvar av kapitalismen, liksom drog- och vapenliberalism, privat egendomsrätt och ställningstaganden som fri invandring och total yttrandefrihet.

Nazismens idéer bygger på fascism, socialdarwinism och rasbiologi Nazismen liknade i mångt och mycket den italienska fascismen men byggde därutöver en stor del av sin ideologi på rasistiska idéer.

Man kan se medelålders VoF-anhängare ömma för syriska flyktingar, samtidigt förföljer de massmedialt elöverkänsliga, men än värre elöverkänsliga barn i Sverige, vilket väcker särskilt stor vrede, då dessa barn är särskilt utsatta  och inte kan försvara sig mot vuxenvärlden. Deras ömmande för syriska flyktingar, men samtidigt massmedial förföljelse av mobilindustrins skadeoffer avslöjar och t o m uppmaning att skjuta dem som vargar, avslöjar VoF-rörelsens grundläggande värderingar utrensning av personer som stör den amerikanska storindustrins exploatering och rovdrift. VoF-anhängare är emot ekologisk odling, de är emot alternativa behandlingar och mediciner, de är emot att minska köttkonsumtionen, de är för GMO, spridining av aerosola miljögifter från flygplan. VoF-anhängare är kort och gott emot den fria människan och demokrati.

VoF-anhängare hatar kvinnor precis som rasister/nazister, vilket vi ser i domstolarna idag när dessa amatördomare från VoF styr domsluten

VoF  är emot ekologisk mat och för amfetamin till barn. De är emot alternativmedicin och behandlingar, de är för läkemedel och vacciner.

Vetenskap och Folkbildning i Sverige skiljer sig  avsevärt på vissa punkter från nyliberalismen. De har en tydlig nazistisk/fascistisk framtoning. Yttrandefriheten gäller enbart dem själva. De förföljer oliktänkande med utstuderad psykiskt, nedbrytande härskarteknik, som militären använder.

De förföljer personer massmedialt med funktionsnedsättning,  vilket nazisterna gjorde med propaganda. VoF-anhängare har t o m uttryckt i massmedia, att man kunde skjuta elöverkänsliga som vargar. Som elöverkänslig känner jag mig hotad till livet av VoF. De är genuint genomonda människor som genom sin psykiskt nedbrytande härskarteknik, tycks kunna driva igenom vad som helst. Folk är rädda för dem. Nazisterna förföljde och avrätta handikappade människor, vilket också skedde på Ryhovs psykiatriska sjukhus i Jönköping. Det var gott om nazister i Sverige då och de tycks ha förökat sig markant de senaste åren i Sverige.

VoF-anhängare förföljer och hotar personer till tystnad som inte har samma åsikter som de, vilket alltså sker ända in i regering och riksdag, domstolar samt inom våra myndigheter. Håkan Juholt är ett exempel som fick erfara hur VoF-anhängare arbetar för att få bort personer de inte gillar. Juholt kunde de nämligen inte styra över. Dessa nyliberala nazister har tydligen lyckats infektera hela vårt samhälle, med sin fascistiska samhällssyn.

De företräder industrin som anses ha rätt att göra intrång i enskilda människors hem och egendom som exempelvis mobilindustrin och för VoF tycks endast egendomsrätten gälla för  industrin. De är för tvångsvaccinering, vilket går stick i stäv mot den nyliberala fria människan.  De som blir miljöskadade och handikappade av industrins verksamhet blir förföljda av denna sekt..Om personer går emot denna sekts föreställning och åsikter gällande vetenskap, blir de hotade och förföljda. De förföljer vissa grupper som inte gynnar industrins, vilket är klart och tydligt är en nazistisk framtoning.

Denna blogg kommer att granska personer inom Vetenskap- och Folkbildning och Humanisterna, vilka nyttjar en ökänd härskarteknik mot personer som inte tycke roch tänker som dessa sektmedlemmar. Härskartekniken går ut på att misstroendeförklara personer som inte  har samma åsikter som dem eller som kritiserar den industri de företräder.

Att bli utsatt för dessa personer inom VoF, kan skada personers självförtroende om man inte vet att man är utsatt för. VoF och Humanisternas härskarteknik har sitt ursprung i militär härskarteknik.

Varför jag lyfter fram denna förening är att många medlemmar står att finna bland politiker, tjänstemän inom alla myndigheter, samt inom sjukvården bland främst läkare. En stor del av medlemmarna kommer från Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Chalmers. VoF har även knutit till sig en hel del journalister från tidningar, TV och radio.

De lockar  till sig unga människor med dåligt självförtroende som lyfts in i gemenskapen om de snällt låter sig hjärntvättas i VoF:s anda och lärs upp i härskarteknik. VoF bevakar främst Alternativ medicinen, elöverkänsliga som strålskadats av mobilindustrins mikrovågsstrålning.  På senare år har de också blivit hysteriskt aktiva i att förlöjliga alla dem som dokumenterar med bilder, pågående miljöbrott som aerosol spridning av miljögifter med flygplan, vilket styrker att det är ett storskaligt miljöbrott i industrins intressen. VoF skyddar alltid storindustrins intressen.

Överallt dyker dessa personer upp i debatten för att störa  diskussionen. De är alltid hånfulla och nedlåtande, samt går till personangrepp.  De är inte i debatter för att lära sig något utan enbart för att störa en diskussion. Ofta använder de uttrycket foliehattar för att förlöjliga personer, det är ett signum för en VoF. Det ständiga mantrat ”det finns inga vetenskapliga belägg” slängs ut i tid och otid. Frågar man vad det är för vetenskapliga belägg de efterfrågar och vilken metodik som efterfrågas, så vet de inte det. De ger även ut årets förvillarpris för att förlöjliga personer som stör storindustrins intressen. VoF är en sekt för verklighetsfrånvända. Nyliberala Nazister.

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s