Csaba Perlenberg Foliehattssyndrom är inget handikapp

760

Nej vem tusan har sagt det? Vad är Foliehattsyndromet för något ?   Jag har läst din artikel och förstår inte vad du pratar om  kakmonsterfoliehatt, spöken demoner och patriarkal objektifiering, en salig blandning och begreppsförvirring.

Ack du arme krake som väljer att förnedra dig så. Men är man  Sverigedemokrat och VoF-anhängare kan det inte bli mycket bättre. De är ju den typen av folk som förföljer folk. Jag undrar om du själv skulle gilla att bli förföljd för att du är fet? Det är verkligen självförvållat, vilket inte elöverkänslighet eller mikrovågssjukan är, upplysningsvis. Du är ju ett levande bevis på att kakmonster finns. Men läs gärna den ryska samlingsrapporten från 1972 som beskriver elöverkänslig eller mikrovågssjukan redan då. Ryska samlingsrapporten 1972

Region Skåne ger bidrag till en förening som inte ansökt om bidrag – och som inbillar sig att ”elöverkänslighet” är en medicinsk sjukdom.  – – – -Regionen hade lika gärna kunnat ge stöd till ”Stödgruppen för Barns rädsla för kakmonster under sängen” eller ”Spöken och demoners intresseförening för patriarkal objektifiering av människor”

Csaba Bene Perlenberg

http://www.expressen.se/kvp/ledare/csaba-perlenberg/foliehattssyndrom-ar-inget-handikapp/

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s