En pirat-politiker, Amelia Andersdotter, avslöjar en skrämmande okunskap

300px-Amelia_Andersdotter_piratj

Det är illa när åsikter, skitsnack och okunskap hamnar på ledar sidan som i Dalarnas Tidning den 7 augusti 2017. En f d politiker i Piratpartiet avslöjar sin djupa okunskap: ”Med samma energi som andra ledamöter från Dalarna motionerat om länets infrastruktur, har Lindholm historiskt gjort sig känd för att motionera om hypotetiska faror med strålning. Det har luktat rent skojeri, eftersom det saknas belägg för att mobiltelefoner och mikrovågsugnar skulle vara ”vår tids DDT” (ett av Lindholms många famösa uttalanden).”

Hon känner inte till att WHO har klassat mobilstrålningen som lika cancerogen som DDT Klass 2 B. Otroligt dåligt när man skriver på en ledarsida.

Om Jan Lindholm själv vill bo under en gran ute i skogen för att skydda sig mot teknikutvecklingen må så vara, men riksdagsarbetet kunde och borde han ha ägna åt saker som faktiskt existerar i verkligheten.

Om inte mobilstrålningen existerar i verkligheten, varför finns det då sändare överallt på basstationer, hustak och väggar som avger artificiell strålning. Lyssna på verklighet  här:

 

Här har du en länk till vad man visste före 1972 om artificiella mikrovågor. Var så god och läs: https://solveig21miljoblogg.files.wordpress.com/2014/12/russian-hygienic_problems_of_the_effect_of_microwave_electromagnetic_fields_on_the_body.pdf

Fåglarna och insekterna har minskat dramatiskt de senaste 10 år.

 

http://www.dt.se/opinion/ledare/dalabanken-miljopartisten-bekraftar-nu-idealismens-dod

Annonser
Galleri | Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s