Om VoF

 Sidan håller på att byggas upp med information om VoF-trollen

De s k Vetenskap och Folkbildning (VoF) och Humanisterna är två sektliknande föreningar som egentligen är en enda förening, vilka rör sig i gränslandet mellan fascism, nazism och nyliberalism. Ett eget hopkok av en snedvriden syn på verkligheten, som nu tycks vara anarkisternas religion. De är nära släkt med scientologerna. Humanisterna har konfirmationsläger och dop: Ceremonier. Humanisterna Syd erbjuder utbildade officianter till barnvälkomnanden, namngivningsceremonier, vigslar och begravningar. Humanistiska konfirmationsläger.

Anarkist eller ej, religionen tar sig uttryck i olika formationer, precis som de bokstavstrogna islamisterna. Alla ”kyrkor” av denna sort uttrycker exakt samma, icke demokrati, toppstyrning, samt utrensning av dem som hävdar att de är fria människor att tycka och tänka som de vill.

Det är otrevligt att denna VoF-rörelse lyckats ta sig in i vårt samhälle och tycks styra massmedia. Journalisterna är inte längre fria att gräva och sprida information till allmänheten. De jagas av denna pseudokreligiösa sekt till tystnad eller underkastelse.

Men VoF-rörelsen har också grävt sig in i de politiska partierna och lyckas toppstyr genom härskarteknik, personangrepp, samt tvingar fram åsikter som s k politiks korrekthet (enligt VoF:s syn förstås). De föser de politiska värderingarna mot en och samma riktning, mot den amerikansk högerextremism. De lär inte lyckas, men de skadar förtroendet för partierna, vilket syns hos de mest förstörda partierna MP, C, K, L och V medan SD växer stort. Kvar blir M som snart bor i samma hus som SD, och så S som fortfarande lyckas hålla kvar sin socialistiska inriktning, även om de står nära industrin för jobbens skull. Man är blind om man inte ser utvecklingen.

VoF-anhängare gör dock mycket skada i vårt samhälle. De är skickliga lobbyister. Krafsar man på ytan har de flesta VoF-anhängare låg kunskap om det mesta, men kan mycket om datateknik etc. De inbillar sig, att kan man datateknik, då kan man allt. Politiker eller allmänhet har sällan några större kunskaper inom detta område, därför låter det så fint när dessa VoF:are svänger sig med sina fackuttryck som låter avancerat. Men det är det enda de kan i princip, bortsett från att jaga oliktänkare.

 

VoF-anhängare är emot den fria människan och mot demokrati. De är för total exploatering av människor och miljö, rovdrift och miljöförstöring. De är för allt  som gynnar den amerikanska storindustrin. VoF är storindustrins lobbyister och  jobbar särskilt med att sprida förvirring och okunskap, samt sprida hat och desinformation mot vissa grupper, som särskilt stör mobilindustrin, läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrins, vaccinindustrins, kemikalieindustrin, fröindustrin intressen.

De grupper VoF främst förföljer är:

 • Elöverkänsliga som stör mobilindustrin,
 • Alternativmedicinen som stör läkemedelsindustrin, vaccinindustrin
 • Ekologisk odling som stör fröindustrin, kemikalieindustrin, livsmedelsindustrin

De flesta VoF-anhängarna är som sagt nära kopplade till Humanisterna som i sin tur har sitt ursprung i rasbiologi. Rashygien och vetenskap som religion: Humaniströrelsens historia HÄR

De s k Vetenskap och Folkbildning har granskats av flera personer. Per-Anders Forstorp KTH, är den person som fördjupat sin granskning av VoF i sin avhandling Makten över Folkvettet: Skeptiker i svensk offentlighet.

Läs mer

Kiropraktikern Hanna Brus uttrycker sin värdering gällande elöverkänsliga Rätten att vara elöverkänslig på sin blogg i Dagens medicin, vilket har samma andemening som, rätten att få leva. I  Kalmar radio för något år sedan uttrycket VoF-anhängare i massamedia att man kunde skjuta elöverkänsliga som vargar. En anmärkningsvärd uppmaning i massmedia och grov förföljelse av personer med funktionsnedsättningen elöverkänslighet, som är en svårt handikappande strålskada till följd av mobilindustrins spridning av miljöfarlig, artificiell mikrovågsstrålning i vår livsmiljö.

Dagens medicin har VoF-läkaren Mats Reimer också sin blogg, där han ständigt förföljer handikappgruppen elöverkänsliga. Det är anmärkningsvärt att en läkare konsekvent förföljer en handikappgrupp, vilket borde bryta mot läkarnas etiska regler men också mot Hälso- och sjukvårdslagen.

Med sin snedvridna syn på vetenskap och forskning, som de sprider massmedialt skapar de förvirring om vad vetenskap och forskning är och skadar därför svensk forskning

Läs mer

 

Annonser

4 kommentarer till Om VoF

 1. Det kom precis en doktorsavhandling på hur effektivt Sveriges Forskare genererade ” uppfinningar” i relation till enskilda o privata initiativ till egna Uppfinnare. 90% av kapitalet läggs varje år på forskning och högskolor och trots det genererar enskilda uppfinnare större ideer med bätre avkastning och ger fler nya arbeten. Politiker ser inte detta då det ser bättre ut för dom att stödja flotta forskningslabb med helsidor i media emedan Uppfinnare sakta tvingas pantsätta hela sitt liv och familj för att kanske lyckas. Om vi skulle gödsla med forskningsanslagen på privata egna ideer och uppfinningar skulle bortfallet ändå generera mer än kostnaden. För till skillnad från forskarvärlden eskas inga medel för ideer som ger arbeten utan fina titlar och artiklar, i en demokrati borde istället egna driftiga uppfinnare få allt stöd för att inte tvingas sälja ut sina innovationer till utländskt kapital som är det vanligaste fallet i dag. Stockholm genererar mest starts upp sett till hight tech med över 50 miljarder i externt kapitalflöde som regeringen helt missat att vara med på, EQT och Wallenberg har förstått och investerar nu stenhårt på detta. Men alla ”vanliga ” uppfinnare som sitter vid köksbordet och har en fiffig ide vill inte sätta sig själv och familjen i pant för att lyckas. Där kommer jag nu att aktivt förmedla entreprenörer, kapital och idégivare som smidigt kan möta varandra och lämna över förverkligandet av uppfinningen så den blir utav istället för att bara säga om tio år -” Vad var det jag sa, det där tänkte jag på innan dom!

  Gilla

 2. Mycket bra skrivet som alltid…på pricken! De är lätta att känna igen. Inte alltid men för det mesta. Ibland är det svårt att avgöra om de enbart är korkade eller riktiga troll med uppdrag. Men sin idiotiskt stereotypa anfallsvinkel har dessa sorgliga människor gemensamt med varandra.

  Gilla

 3. Bra skrivet som alltid. VoF-troll är patetiska och trista.

  Gilla

 4. Josef Boberg skriver:

  Fortsatt all Lycka till med Ditt värv !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s