Tomtar och Troll i VoF

En känd lögnare Hanne Kjöller

Erik Videgård omskrevs i Hanne Kjöllers bok En halv sanning är också en lögn, utgiven på Brombergs förlag. Visserligen hade han döpts till ett annat namn men åtskilliga förstod ändå vem som avsågs. Videgård, som drabbats av cancer och var dödsjuk fick inte en krona från försäkringskassan. Han tvingades låna pengar av sina föräldrar som redan hade det knapert. Hans mamma drabbades av hjärtinfarkt efter all stress. Om detta skrev exempelvis Aftonbladet.

Men Hanne Kjöller ansåg i sin bok att detta var ett exempel på osann ”offerjournalistik” och att Erik Videgård kunde ha betalat sina räkningar själv eftersom han bodde i en bostadsrätt värd 12,5 miljoner. Hon menade att denna sanning undanhållits i medias rapportering. Men den sanningen var en lögn. Bostadsrätten var en hyresrätt som alltså inte kunde säljas. Erik Videgård tog mycket illa vid sig och stämde Hanne Kjöller på 2,5 miljoner kronor för förtal.

Nu har hon återigen visat upp sin låga kunskapsnivå. Hon är ett äkta mediaspöke som diktar ihop sina egna spökhistorier

Att DN sänker sig så lågt, att ge en okunnig, icke trovärdig person, plats som ledarskribent, bevisar en sak, att massmedia har spelat ut sin roll. Massmedia och deras journalister har inget att tillföra av kunskaper till allmänheten. DN saknar kritiskt granskande journalister och är enbart ett annonsblad för mobilindustrin. Hela den etablerade massmedia är idag ett enda verklighetsfrånvänt spöke som bygger  på industrins uppdiktade historier som grundar sig på en illusionistisk  verklighet.

Sammanfattning över en del av tokstollarna som syns i massmedia

Mobilindustrins förespråkare har nu helt lämnat verklighet och har förvirrat sig in bland spöken (Hanna Kjöller) och tomtar (överläkare Lena Hillert)

Sedan har vi Christian Dahlgren som har förvirrat sig ut bland UFO:n i Corren och fått tefatsnoja. Han presenterar sig själv som: Från liberal horisont, Skarpa, seriösa kommentarer om politik, kultur och samhälle.  Och detta är hans åsikt: Rätten att välja livsåskådning efter eget huvud innebär ju även friheten att modifiera, utmana, kritisera, häckla eller helt välja bort religiösa föreställningar och dogmer. Då vet vi det. Christer Dahlgren anser att det är seriöst att häckla. Det kan ju komma en dag, han ligger på gatan skadad efter att ha blivit påkörd av ett utomjordiskt tefat och folk står runt honom och skrattar och häcklar honom för att han inbillar sig att han blivit påkörd av ett tefat. Sedan kan man läsa i corren att journalist  fått tefatsnoja, då han inbillar sig att han blivit påkörd av ett tefat och blivit skadad.

Detta står liberalismen för:

Liberalism

Liber betyder fri på latin och frihet är vad liberalismen handlar om. För liberalismen är den enskilda människans frihet och integritet okränkbar.

Liberalismen är en politisk tradition där den centrala frågeställningen alltid handlar om förutsättningarna för den enskilda människan att själv – och i fritt samspel med andra – utforma sitt liv. Liberaler kan ha olika åsikter om mycket men det som alltid har förenat dem har varit deras tro på individens frihet i samhället.

På vilket sätt lever denna Christian Dahlgren upp till liberalismens: För liberalismen är den enskilda människans frihet och integritet okränkbar. Men Dahlgren skriver så här: Rätten att välja livsåskådning efter eget huvud innebär ju även friheten att modifiera, utmana, kritisera, häckla eller helt välja bort religiösa föreställningar och dogmer..

Friheten gäller bara honom själv, en satans egotrippad mobilhjärna. Dessa mobiltelefonins  företrädare har sannerligen sänkt intellektuell förmåga.

Sedan har vi läkare Mats Reimer som fastnat i rövhålet (ja han säger det själv)  på en ko i SVT debatt 27:24 Han är kort och gott en stor koskit och dom är ju verkligen verkliga. Luktar gör dom också.

Annonser