Elallergi på TWITTER

Ett axplock. Sparar det här, för att se vilka politiker och andra personer som gör sig löjliga över personer som skadats av mikrovågsstrålningen.

 

 

Mats Nyström Retweetade Adam von Friesendorff

JAG KAN JU INTE LADDA NED DEN PGA MIN ELALLERGI!!! *tar kolloidalt silver*

Mats Nyström lade till

 

 

Mikael Grev Retweetade Expressen

Antingen så var anklagelserna ogrundade (Mp har en tendens att dra till sig konspirationsteoretiker, e.g. chemtrails och elallergi) eller så var hon något på spåren och ämnet därmed blev för känsligt. 🤔

Mikael Grev lade till

 

 

Hur botar man nån som inte vill bli botad? Det här är lite som (som inte finns heller, men de vill heller inte bli botade och friska). Hur tar man personens konstigheter seriöst? Och utan att personen tar en själv oseriöst.

 

 

Svar till

Så löser vi elallergi också.

 

 

Elallergi har diskuterats i >20 år, ingen har konstaterats lida av det. Något man kunnat se när ett fall fått arbetsrummet elsanerat för 1 mille. Men om nån ute vid skrivaren säger något intressant ser man elallergikern stå kvar, vid elen i maskin och lysrör. Utan reaktion.

 

 

Hallundagreven Retweetade ن Jan Sjunnesson

Den här ”beteendevetaren” tror alldeles säkert också på elallergi! Har alla ”experter” utbildats på Södertörns Partihögskola..?

Hallundagreven lade till

 

13 mars  

önskar mig självfall och en redig elallergi i födelsedagspresent

 

12 mars  

Nä, ingen elallergi…pollen och damm. 🙂

 

 

Vad är motsatsen till elallergi? Jag kan alltid hitta eluttag

 

 

Vad jag fattat so far: S: Fler poliser, färre invandrare. M: Fler poliser, färre invandrare. KD: Bert Karlsson/elallergi C: Vi är emot sharialagar SD: Ut med invandrarna. L: Vet ej V: Vet ej MP: Vet ej

 

 

Kristina Repa Retweetade The Guardian

Ok det här låter som elallergi. vad säger du?

Kristina Repa lade till

 

 

fram en personlig upplevelse som om den vore en allmängiltig sanning. På så sätt jämför jag det med elallergi, även om det är tillspetsat.

 

 

Därmed inte sagt att de inte bör studeras mer, men din jämförelse med elallergi haltar betänkligt då den de facto går emot grundläggande vetenskapliga principer. I aktuellt fall handlar det om att undersöka huruvida en substans verkar mot en indikation.

 

 

Svar till

Underbart. Blev sjukt dålig stämning på en middag jag var ”råkade” hånskratta när nån började prata om elallergi. Det värsya är att det handlar om en kommun och nu sla den för skattepengar ”elsanera”.

 

 

Det verkar inte finnas nåt vetenskapligt stöd för att cannabis hjälper mot Williams problem. Lika lite stöd som för elallergi eller vadsomhelst. Så det är en olycklig formulering från SVT, tycker jag.

 

 

Svar till

Elallergi och ”finns” i samma mening är en oxymoron ;p

 

 

Svar till

De vill inte ha magiskt kött. Ungefär som elallergi.

 

 

Efterblivna promotar ny som fått diagnosen ME= Medelålders Enfaldig slöfock utan Bio-markörer vill ha arbetsbefriad livstidsförsörjning av efter intyg från medicinskt efterblivna som Nabila AFR & Alvtegen

 

 

Svar till

Troligen din bästa tweet nånsin!! Förutom den om kolloidalt silver och elallergi

 

 

Tror KD på elallergi?

 

 

Svar till

De kanske inte har lika mycket elallergi

 

 

I Botkyrka vill KD bygga elfria bostadsområden för skattepengar. Gud vet varför, men forskarna säger att elallergi inte finns.

 

 

Svar till

Hahaha! Finns inga evidens för elallergi.

 

 

Stämmer det verkligen att Mozart hade ADD, Aspergers syndrom, Tourettes, MS, hypomani, blodfobi, elallergi, borderline, anorexia, Münchausens, oidipuskomplex och var tondöv?

 

 

Hitter-på-diagnosen ME trendar just nu. Efter den kommer nog en revival av ! Men aldrig kommer bidragsblattar som Nabila AFR & Co erkänna att de lider av allergi mot arbete De vill hellre lajva som konstnärer /rappare på MKC i Fittja

 

 

Det var inte länge sen som fibromyalgi ansågs vara en påhittad sjukdom som bara drabbade gnälliga kärringar. Nu vet man bättre. Att elallergi inte går att bevisa ännu, betyder inte att det inte finns. Det betyder bara att forskarna inte upptäckt den än.

 

 

Ny bokstavsdiagnos ME för psykosomatisk amalgam & elallergi = ger förtidspension åt 40.000 blattar per år som Nabila AFR. & Emil Heiling Miljarder från rätt ned i lättjans slukhål via

 

 

 

 

Christoffer Röstlund Jonsson Retweetade Torben Andersson

Den billigaste lösningen på elallergi.

Christoffer Röstlund Jonsson lade till

 

20 feb.  

Utan att helt skjuta ner hennes auktoritet försökte jag ändå påpeka att elallergi inte finns på riktigt. ”Vissa säger det”, menade hon, ”men forskningen är inte helt entydig på området”.

 

 

Svar till

Frågan är väl om det är rättvist mot dem med elallergi om maten lagas på elspis?

 

 

Att jaga Pokémons går ju inte då. 🙂

 

 

Svar till

Det enda man inte får skämta om är Fibromyalgi, elallergi och diabetes

 

 

ändå sjuk hets i elallergi gruppen ju

 

 

Svar till

Jag har hängt ut dig på ”Giftfria Barn” du kommer få en tuff vecka. Och elallergi och autism. Mess with the bull and you get the horns

 

 

Elallergi.

 

 

Fråga doktorn hae brutit sig in i min TV. Nu pratar de om huruvida stickningar i händerna när man håller i en läsplatta statiskt länge är tecken på elallergi. Dör lite inombords

 

 

 

 

är en fake diagnos liiksom elallergi & en helvetes massa bokstavskombinationer som används som alibi för slippa jobba! Benefit cheating har aldrig varit lönsammare eller hur Nabila AFR & Ryback-klanen är rätt diagnos! Lady Gaga via

 

 

Finns elallergi ens? Tror inte det är vetenskapligt belagt. Men oavsett så riskerar en elallergiker inte att dö som en person som inte får luft så jag förstår inte riktigt hur man kan göra den jämförelsen faktiskt.

 

 

 

27 jan.  

Shoutout till snubben som sa att gluten- och/eller mjölkallergi är humbug men elallergi ”har man inte forskat tillräckligt om”

 

 

Svar till

Utan tweet 2 läste jag Tessie som smeknamn baserat på (sv)engelska för elpistol. Plötsligt framstod elallergi som nästan rimligt (något att överreagera på).

 

 

Svar till

Läste först ”Elallergi-galan” vilket , såhär 2018, antagligen inte varit helt orimligt. Men spännande ändå att den skulle visats på tv…

 1. Känns så mycket elallergi över giftfria barn så det finns inte. De får väl inte direkt 5-56 de får att leka med eller sova under gullfiber

 • Henrik Sundström Retweetade Grön Ungdom

  Från partiet som gav oss riksdagsseminarier om elallergi och chemtrails

  Henrik Sundström lade till

 

 

 

 • motvalls Retweetade Jan Lindberg

  Apati och elallergi har samlat damm ett tag. Se upp för dammallergi!

  motvalls lade till

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • som när jag skriver att elallergi inte finns, att det faktiskt inte är farligt med plastglas och att flyget inte släpper ut cemtrails

 

 

Eller kanske amalgam eller elallergi?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Det roar mig att det huvudsakliga sättet att sprida skräckbudskap om elallergi och att elektromagnetisk strålning är farlig är via hemsidor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • que sorpresa att rassen på kontoret jag jobbar på på måndagar tror att elallergi är en riktig grej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man får elallergi av dem, va?

Dagens Ring P1 levererar både elallergi & strålningskonspirationer, well done!

De avrådde från Strömmingen pga min elallergi

 • I Sverige är det redan en realitet få politiker kämpar för “elallergi”, antroposofisk vård, påstådda vaccinskador och chemtrails…

 • 4. Ingen stod på barnens sida då heller, m när de blev vuxna & kom ifrån föräldrarna tillfrisknade de plötsligt från sin elallergi.

 • 3. Ingen har utrett föräldrarna utan köpt deras problembeskrivning. Själv sett hur föräldrar anv elallergi s led i münchhausen/egen psyk sjd

 • Freddy Lundmark Retweetade Max Entin

  Elallergi finns inte enligt vetenskapen och myndigheterna. Vilka mer hitte-på ska man sanera mot?

  Freddy Lundmark lade till

 • @BruuuuaaahPanda Fucking vidriga. Bästa är när man får höra från folk som får sjukpension pga typ elallergi ”ni är parasiter”. Eh ok.

 • Så jäkla trött på folk som klagar på pollenallergi. Pollenallergi finns inte och är inte bevisat av forskare. Samma som elallergi.

 • Tänk om någon Nobelprisfigur finner vetenskapliga bevis för att elallergi faktiskt existerar och är jääättesmärtsamt. Det blir pinsamt.

Annonser