VoF – Orgonitsnillena på Facebook

De hjälper SMHI

Uppdaterad 2016-09-08

orgonit

Dessa personer samt alias, grasserar på sidan Chemtrails: Snillen spekulerar på Facebook år 2016. Han som står bakom sidan kan vara en David Sjöland. Medelåldern  är ungefär 38 år. Det finns anknytning till militära jobb/intressen samt Sverigedemokrater, Svenskpartiet eller liknande högerextremister. De är flera, men jag har blockerat en del för att slippa  deras idiotiska kommentarer.

Dessa personer förföljer och förlöjligar dem som dokumenterar spridning av aerosola miljögifter från flygplan, Chemtrails. De utövar nedlåtande och djupt kränkande psykningar i renodlad VoF-anda, mot främst miljömedvetna personer som arbetar för en bättre miljö och hälsa. De hjälper den statliga myndigheten SMHI, att tysta personer, som dokumentera med bilder denna gigantiska spridning av kemikalier från flygplan över vårt land.  Ännu en ny storskalig miljöförstöring, vars påverkan börjar synas i en minskade fågel- och insektsfauna https://www.youtube.com/watch?v=jC59e8ZvMcM

Personerna är typiska VoF:are. Riktigt genomelaka personer som får folk att må riktigt, riktigt dåligt. Bara man tittar in i grupper där VoF härskar eller när de dyker upp och slänger in sina korkade kommentarer med rena personangrepp på Facebook, Twitter eller liknande, blir man spyfärdig, säger många. De är kort och gott en samling mindre belevade personer som ränner runt som åsiktspoliser samt har en vetenskaps syn  som innebär i princip, att allt som inte är vetenskapligt bevisa/belagt är brottslig verksamhet. Man kan dock undra hur deras värld skulle sett ut på vikingatiden exempelvis. Antingen var allt brottslig verksamhet eller så fanns det inget. Det var blankt, tomt. Sådan är deras syn på vetenskapen och forskningen. Fullständigt förvrängd verklighetsbild över vad vetenskaplig forskning är.

Själva påstår de att dessa personer nedan inte har med sidan ”Chemtrails snillen spekulerar” att göra. Så här skrev sidansvarig : ”Ct-galning klagar på att skeptiker hänger ut ct-galningar (trots att det görs med namn och profilbild utsuddat). Hänger själv ut skeptiker med namn, ålder, ort och länkar till profilsidor.
Tilläggas bör att ingen av dessa har något med vår sida att göra.

Det intressanta är att jag plockat dessa personer på  ”Chemtrails snillen spekulerar”. Men i god ordning ljuger de.

Namn hämtade på Faceboksidan ”Chemtrails snillen spekulerar” övriga uppgifter från den officiella sidan Ratsit. Facebooksidorna är offentliga.

Lars-Göran Andersson Skellefteå 58 år

Anders Kronlid Nordingrå 62 år

Anton Greider Alias går också under alias Kalle Bengtsson

Mango Hansson 

Peterr Johansson 

David Lysholm Årsta, 41 år

Hanna Rappu  Borås, 28 år

Patrik Petersson Lund, 31 år

Silme Gran Hässleby 36 år

Kaj Forsgren 

Tommy Sahlén

Urban Lofblad, Fagersta i 40 -50 års ålder.

Elias Wilén, Fridlevstad (Karlskrona) 26 år

Peter Ram Sollentuna,  45 år

Bernt Johansson dold, men troligen i 50 – 60  års ålder

Björn Gustafsson säger sig bo i Stockholm är i 40 års åldern

Mathias Sundström säger sig bo i Stockholm i  30-års ålder enligt profilbild

Robert Carlberg Göteborg 30 års ålder

Mikael Johansson Göteborg 45 års ålder

Peter Hallin i 45 års ålder

Pernilla Jonsson 

Jarmo Nyman, Göteborg 42 år

Christian Bergström, Västra Frölunda 44 år

Jarmo Mustonen Skellefteå  31 år

Marcus Marin,  Göteborg 44 år

Jim Nilsson, Mattmar 33 år

Sofie Elvekjaer Bandhagen 24 år

Annika Langeryd Farsta 36 år

Ulrik Malmberg, Sandared 32 år

Onur Esinsel, Sundbyberg  38 år

Magnus Söderlund Gävle 47 år

Anton Kronlid Göteborg 28 år

Annonser